Je bent hier: Start
Zevende jaar


Steriel voedsel ?
Geschreven door Terry Rogiers   

Voor 7LA geen sportdag, maar wel een speciale open bedrijvendag op donderdag 18 septemer. In de voormiddag brachten we een bezoek aan de sterilisatieafdeling van het UZ Sint-Lucas te Gent.

 
Proeven van de wereld
Geschreven door Shauny De Vos en Ine Wuytack   

We reisden op maandag 2 juni met de trein naar Rijsel. Bij aankomst maakten wij, 7LA, samen met Mevr. Robbrecht en Mevr. De Puysseleir een stadswandeling. Mevrouw Robbrecht gaf daarbij uitleg over de bezienswaardigheden en de culinaire specialiteiten.

 
Politie-applaus voor 7VEB
Geschreven door B. Toger   

Op dinsdag 20 mei werden de studenten van het 7de jaar Veiligheidsberoepen verwacht op de Westakkers. Dit domein, een vroegere legerkazerne op het grondgebied van Sint-Niklaas, wordt niet meer gebruikt door het leger,....

 
Wat na Carolus ?
Geschreven door Thjee Futer   

Op vrijdag 23 mei was er speciaal voor de leerlingen van het 7de jaar Integrale Veiligheid en de 7de jaar Veiligheidsberoepen een “arbeidsmarkt”.Voor de speeltijd stelden de firma’s G4S, Securitas, Seris en Trigion zich voor in de klassen.

 
Veilig betogen met 7INV
Geschreven door B. Toger   

Op donderdag 8 mei 2014 om half 7 's morgens haalde een bus van de politie Antwerpen ons op aan de Don Bosco-kerk. Doelstelling van deze dag: betogen in het Nederlandse Ossendrecht.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 26