Je bent hier: Start
Zevende jaar


Voetbalplezier dankzij veiligheid
Geschreven door H. Ooligan   

Op vrijdag 10 oktober vertrokken we rond 15 uur we met de bus naar het Koning Boudewijnstadion met een 35-tal leerlingen van het 7INV en 7VEB om de westrijd Beglië-Andorra mee te beveiligen.

 
Onze soldaten in Leopoldsburg
Geschreven door Sven Verhaege   

Op woensdag 15 en 16 oktober proefden 30 leerlingen van de richting veiligheid van het echte werk. Ze dompelden zich onder in het leven van een militair in opleiding. Daarvoor moesten ze zich aanmelden in het CBOS te Leopoldsburg : het Centrum voor Basis Opleiding & Scholing,

 
気合, 気合い
Geschreven door Kathy Goethals   

Op zondag 5 oktober waren enkele leerlingen van 7INV en 7VEB al om acht uur ’s morgens paraat om als stewards te fungeren op de jaarlijkse karatewedstrijd van Chikara Hamme tijdens de Chikara Cup. Het onthaal startte op de parking van sporthal De Veerman in Hamme, waar deelnemers en toeschouwers talrijk toestroomden.

 
Veilige duivels
Geschreven door H. Ooligan   

In het kader van de opleiding van steward én in het vooruitzicht van een match in het Koning Boudewijnstadion brachten de leerlingen van het 7INV en van het 7VEB een bezoek aan het Koning Boudewijnstadion.

 
Tweedaagse aan het Front
Geschreven door Eline Van Raemdonck   

We waren met de 7de jaren KZ-TBZ-LA op tweedaagse in Gent. We vertrokken in het station van Sint-Niklaas richting Gent-Sint-Pieters, daar stapten we af en gingen we te voet naar onze hostel.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 28