Je bent hier: Start
Zevende jaar


Veilige duivels
Geschreven door H. Ooligan   

In het kader van de opleiding van steward én in het vooruitzicht van een match in het Koning Boudewijnstadion brachten de leerlingen van het 7INV en van het 7VEB een bezoek aan het Koning Boudewijnstadion.

 
Tweedaagse aan het Front
Geschreven door Eline Van Raemdonck   

We waren met de 7de jaren KZ-TBZ-LA op tweedaagse in Gent. We vertrokken in het station van Sint-Niklaas richting Gent-Sint-Pieters, daar stapten we af en gingen we te voet naar onze hostel.

 
Op bezoek in eerste klasse
Geschreven door The 282   

Met een deel van onze leerlingen van het 7de Integrale veiligheid en Veiligheidsberoepen bezochten we op vrijdag 26 september voetbalclub Lokeren. We werden goed ontvangen door de veiligheidsverantwoordelijke Patrick Custers en zijn medewerkers.

 
In veilige handen
Geschreven door Sven Verhaege   

Onze leerlingen  van het 7de jaar Integrale Veiligheid en Veiligheidsberoepen stonden tijdens het weekend van 12 t.e.m. 14 september mee in voor de beveiliging van het Olympisch Dorp in Sunparks de Kempense Meren te Mol.

 
Tweedaagse in Ronse
Geschreven door Sven Verhaege   

Op 18 en 19 september trokken onze leerlingen van het 7de jaar INV en 7VEB op tweedaagse naar Oudenaarde/Ronse. Op donderdag werden ze in Oudenaarde getrakteerd op een zonnige dag vol met uitdagingen in het adventure park Outsider om hun sportieve en teambuildingscapaciteiten uit te testen.  

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 27